Μπισκοτογλυκό Ψυγείου- Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ στη γεύση που προτιμάτε
  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό πλήρες ή με λίγα λιπαρά
  • ζαχαρούχο γάλα
  • 1 μαρμελάδα φράουλα ή σιρόπι βύσσινο για επικάλυψη

Εκτέλεση

  • Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια.
  • Ανακατεύουμε γιαούρτι με ζαχαρούχο μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
  • Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε από πάνω το βύσσινο ή την μαρμελάδα φράουλα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.