Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο- Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

  • 600 γρ. κολοκυθάκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 200 γρ. φέτα
  • 4 αβγά
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 20 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.Απλώνουμε μια πετσέτα σε ένα μπολ και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη. Τα στύβουμε καλά με την πετσέτα για να φύγει όλη η υγρασία.Βάζουμε τα κολοκυθάκια στο μπολ και προσθέτουμε ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι, τη φέτα θρυμματισμένη, τα αβγά, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.Στη συνέχεια, προσθέτουμε αλεύρι και ανακατεύουμε ίσα ίσα να απορροφηθεί στο μείγμα. Αλείφουμε με το βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος.Ψήνουμε για 40 με 45 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.